[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Доставка квітів у Львові
SemenДата: Среда, 28.05.2025, 11:31:48 | Сообщение # 1
VIP
Награды: 0
Статус: Offline
З радістю поділюся своїм недавнім досвідом із сервісом доставки квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv . Шукала щось особливе для мами на день народження — живу не в Україні, тому мала сподівання лише на онлайн-замовлення. Переглянула купу варіантів, але найбільше мене зацікавив Proflowers — дизайн зручний, вибір великий, ціни адекватні, ще й доставка по місту є. Оформлення замовлення виявилося дуже простим: вибрала букет, вказала дату та адресу, оплатила онлайн — і все.

Що мене приємно вразило — це зв’язок із клієнтом. Одразу після замовлення зі мною зв’язалася менеджерка, уточнила всі деталі, включно з побажаннями щодо кольору та оформлення. А в день доставки я отримала повідомлення, що кур’єр вирушив. Через деякий час прийшло фото мами з букетом — щаслива, усміхнена, а сам букет виглядав навіть краще, ніж на сайті!

Я обирала ніжні троянди з еустомами, а також коробку цукерок — усе доставили одночасно, дуже охайно запаковане. Видно, що команда дійсно дбає про якість і ставиться до роботи з душею. Такі дрібниці створюють теплі емоції не лише для одержувача, а й для того, хто замовляє. Якщо вам потрібна надійна доставка квітів у Львові, точно раджу звернутися сюди.

Прикрепления: 0063830.png (108.4 Kb)

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: