| Belesh | Дата: Суббота, 31.05.2025, 21:52:10 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Шукаємо пансіонат або будинок для літніх людей для нашого дідуся. Йому 90, сам не ходить, потребує повного догляду. Вдома вже важко — потрібна постійна допомога: перевертати, годувати, контролювати стан. Цікавлять установи, які дійсно спеціалізуються на лежачих пацієнтах і мають досвід. Будь-яка інформація буде корисна.
|
| |
|
|
| night | Дата: Воскресенье, 01.06.2025, 08:59:22 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Я — онук двох прекрасних бабусь, і саме завдяки пансіонату «Грааль» я зміг забезпечити їм гідну старість, не втрачаючи з ними зв’язок. Часті візити, можливість спілкування онлайн, фото з майстер-класів — усе це дає відчуття, що ми разом, навіть коли далеко. Я був приємно здивований, наскільки просторо, зручно і чисто в кожному з будинків цієї мережі. Ідеальні умови проживання, кваліфікований догляд, повноцінне харчування, навіть регулярні прогулянки — усе це стало звичним для моїх бабусь. І головне — вони щасливі. Саме такі будинки для людей похилого віку та пансіонати для літніх людей в Україні https://gral.org.ua/ потрібні нашим стареньким. Не вагайтесь — це краще рішення для тих, кого ви дійсно любите.
|
| |
|
|