[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Лазерна епіляція чи варто робити?
nightДата: Среда, 04.06.2025, 14:04:18 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Дівчата, дуже хочеться порадитися. Я вже втомилась боротися з небажаними волосками, то бритва, то віск, то шугаринг. Ефект  короткотривалий, а шкіра потім як після бою: почервоніння, подразнення, ще й врослі волоски. 
Серйозно задумалась про лазерну епіляцію, але трохи страшно  чи варто, чи боляче, і чи справді це "раз і назавжди"?
Можливо, хтось із вас уже робив? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, бо я загубилася в цих технологіях і салонах

niksaДата: Среда, 04.06.2025, 14:05:04 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
У мене була схожа історія: шугаринг що три тижні, шкіра вся в плямах, а ефекту  мінімум. Я пішла на лазер пів року тому, і, чесно кажучи, шкодую лише про одне, що не зробила це раніше!
Після 7 процедур  мінус 90% волосся, решта  тонке й ледь помітне. Ніякого болю, максимум  легке поколювання. Я робила в хорошому центрі, де працюють на сучасному обладнанні. Але дуже важливо знайти перевірене місце, бо технології різні й результат залежить від якості лазера

popolДата: Среда, 04.06.2025, 14:05:33 | Сообщение # 3
Элита КЭМТа
Я теж задумуюсь над лазерною, але є один момент: в мене не дуже темне волосся, і скрізь пишуть, що лазер не бере світлі. Хтось знає, чи це ще актуально, чи вже є нові методи, які справляються і з такими випадками?
І ще: хто-небудь проходив процедуру в Києві? Бо тут купа салонів, а як вибрати  незрозуміло. Не хочеться дарма витратити купу грошей і не отримати результату.

BeleshДата: Среда, 04.06.2025, 14:10:46 | Сообщение # 4
VIP ЭЛИТА
Я зараз якраз активно цікавлюся новими методами епіляції, бо маю не надто темне і досить тонке волосся  і з цим завжди була проблема. Раніше думала, що лазер мені не підійде, але виявляється, вже є новітні технології, які справляються навіть із такими випадками. Особливо мене вразила 3D лазерна епіляція - це коли поєднуються кілька типів лазера в одному сеансі, і вони працюють комплексно: на різні глибини, типи шкіри та волосся.
Сучасні апарати можуть підлаштовуватись індивідуально, косметолог підбирає параметри саме під тебе, тому результат реально відчутний навіть після кількох процедур.
А щодо місця, мені подруга дуже радила студію EpiLaser у Києві, адже сама робила лазерну епіляцію у цій студії. Каже, що там справді високий рівень, новітнє обладнання, є і ELOS, і та сама 3D епіляція, все проходить комфортно, без болю, і що головне  результат видно. Працюють в різних районах: Оболонь, Нивки, Комфорт Таун. Якщо думаєш про епіляцію в Києві, раджу придивитись, я сама збираюся записатися на консультацію

nightДата: Среда, 04.06.2025, 14:11:31 | Сообщение # 5
VIP ЭЛИТА
О, я щойно зайшла на сайт EpiLaser, виглядає дуже професійно, і опис процедур прям обнадіює.
Скільки потрібно процедур на повний курс? І чи ефект дійсно тримається роками, як пишуть?
Бо, чесно, не хочеться вкладати гроші, якщо знову доведеться через рік усе повторювати...

BeleshДата: Среда, 04.06.2025, 14:12:43 | Сообщение # 6
VIP ЭЛИТА
Все залежить від зони та типу волосся. Мені майстер казала, що зазвичай курс - це 8-10 процедур з інтервалом у 4-6 тижнів. Потім раз на пів року можна зробити підтримку, якщо треба.
 Якщо вибрати хороший апарат і фахівця, це дійсно може бути надовго.
А ще EpiLaser дає консультацію безкоштовно,  можна просто піти, запитати, і вже тоді вирішити.

popolДата: Среда, 04.06.2025, 14:13:41 | Сообщение # 7
Элита КЭМТа
А хто реально робив у Києві саме в EpiLaser? Мені цікаво почути живі відгуки. Особливо якщо ви робили на Нивках чи в Комфорт Тауні, бо я між цими локаціями обираю.
І якщо хтось пробував саме 3D лазерну епіляцію, то поділіться враженнями, як шкіра реагує, чи є почервоніння, і скільки триває сама процедура?

niksaДата: Среда, 04.06.2025, 14:14:52 | Сообщение # 8
VIP ЭЛИТА
Я якраз робила в EpiLaser на Нивках, все пройшло супер! Дуже професійно, чисто, косметолог усе пояснила, зробила пробний імпульс. Я обрала 3D лазерну епіляцію https://epilaser.com.ua/ua/lazerna-epilyaciya/ бо вона універсальна, працює одночасно з трьома типами хвиль. Це означає, що волосся будь-якого кольору можна ефективно видалити.
Сама процедура тривала десь 20 хвилин на ноги, біль мінімальний, більше як легке тепло. Після  трохи почервоніння, але вже за пару годин усе зникло.
До речі, зараз у них ще й знижки на курс, дуже вигідно!

nightДата: Среда, 04.06.2025, 14:15:37 | Сообщение # 9
VIP ЭЛИТА
Ви просто супер, дякую за підтримку та поради!
Я теж вже майже зважилась, схиляюсь до 3D лазера в EpiLaser у Комфорт Тауні. Подобається, що це сучасна безболісна технологія, підходить для світлого волосся і не потребує реабілітації.
Зараз нарешті почуваюсь впевнено, бо знаю, куди йти і чого очікувати. Сподіваюсь, вже за кілька місяців забуду про бритви й шугаринги як про страшний сон

popolДата: Среда, 04.06.2025, 14:16:17 | Сообщение # 10
Элита КЭМТа
Я теж буду записуватися!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: