[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Прибирання квартир та будинків після квартирантів
SemenДата: Понедельник, 09.06.2025, 10:47:56 | Сообщение # 1
VIP
Награды: 0
Статус: Offline
Хочу поділитися власним досвідом замовлення послуги прибирання після квартирантів у квартирі, яку здаю в Києві. Після того, як останні мешканці зʼїхали, залишився справжній безлад: жирні плями на кухні, іржа у ванній, заплямовані підлоги, брудні вікна й купа сміття. Самостійно з усім цим справитися було б дуже важко, тож вирішив звернутися до професіоналів. Довго не шукав — за порадою знайомих звернувся до компанії Crystal Home Service, яка спеціалізується на прибиранні квартир після квартирантів у Києві та області https://crystal-home-service.com/poslugi....yrantiv .

Команда приїхала точно в домовлений час, зі своїм обладнанням і засобами. Я був приємно вражений — працювали швидко, злагоджено, при цьому уважно ставилися до кожної деталі. Видалили навіть ті плями, які я вже вважав безнадійними. На кухні зник весь жир, а в санвузлі все засяяло — як після ремонту. Особливо оцінив те, що після них не залишилося ні запахів хімії, ні зайвого пилу. Вікна помили ідеально — такого блиску я не бачив давно. Навіть дрібні речі типу пилу під меблями чи плям на плінтусах не пройшли повз їхню увагу.

Завдяки якісному прибиранню вдалося швидко знайти нових орендарів — квартира виглядала так, ніби в ній ніхто не жив. Якщо у вас схожа ситуація, дуже рекомендую цю компанію. Зекономите купу часу, нервів і сил. А результат вас точно приємно здивує.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: