| fullish | Дата: Четверг, 24.07.2025, 13:25:30 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Живу в багатоповерхівці на сонячному боці, тому влітку в квартирі просто сауна. Думала поставити кондиціонер, бо вже втомилася постійно провітрювати та ховатися за шторами. Ви випадково не знаєте, де зараз краще замовити кондиціонер з установкою, щоб не чекати тижнями і щоб сервіс був нормальний?
|
| |
|
|
| night | Дата: Пятница, 25.07.2025, 14:53:59 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Коли настала спекотна пора, я зрозуміла, що без кондиціонера вже ніяк не обійтись. Вирішила замовити його в інтернет-магазині Ваш Клімат https://vash-klimat.com.ua/ після того, як прочитала багато позитивних відгуків. Сподобалось, що на сайті великий вибір моделей, можна підібрати техніку під будь-який бюджет і потреби. Я звернулась до консультанта, і він професійно допоміг вибрати саме той кондиціонер, який підходить для моєї квартири. Замовлення оформили швидко, доставка була точно в обумовлений термін. Установка пройшла без проблем, майстри були дуже ввічливі та компетентні. Вже декілька тижнів користуюсь кондиціонером і дуже задоволена якістю роботи. Рекомендую цей магазин всім, хто шукає надійне і комфортне рішення для охолодження.
|
| |
|
|