| парик | Дата: Четверг, 28.08.2025, 01:43:58 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Хто вже замовляв натуральний камінь для інтер’єру — цікавить саме травертин для оздоблення ванної кімнати та зони біля каміна. Головне, щоб був перевірений виробник або постачальник, адже не хочеться натрапити на підробку або неякісний матеріал. Бажано з можливістю подивитись зразки наживо, бо фото не завжди передають справжній вигляд текстури й кольору.
|
| |
|
|
| страус | Дата: Четверг, 28.08.2025, 01:45:04 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Дуже добре, що ви вирішили звернути увагу саме на травертин — матеріал дійсно шикарний: теплий, природний, додає елегантності будь-якому простору. Я останні кілька об'єктів робив саме з ним, тому можу порадити з власного досвіду перевіреного виробника — TOPOVI. У них і ціни адекватні, і вибір справді вражаючий. Найголовніше — у них є травертин каталог в шоурумі TOPOVI https://topovi.com.ua/stones/materials=travertin , де можна все побачити й потрогати: відтінки, фактури, різні варіації обробки поверхні. Це величезний плюс, бо так точно розумієш, що купуєш. Більш того, вони працюють напряму з перевіреними кар'єрами, без посередників, тож якість на рівні. Я завжди раджу клієнтам не економити на натуральному камені, і TOPOVI — це той варіант, де якість відповідає кожній гривні.
|
| |
|
|