[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як знайти анонімну допомогу при алкогольній залежності
AntonioДата: Вторник, 16.09.2025, 16:30:00 | Сообщение # 1
Местный
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт усім… Пишу тут, бо вже не знаю, що робити. Я довгий час намагаюся впоратися з алкогольною залежністю, але кожного разу стикаюся зі страхом і соромом. Постійно відчуваю провину перед сім’єю й друзями. Боюся, що якщо звернуся до клініки, хтось із близьких або знайомих дізнається, і це тільки погіршить ситуацію.Я вже кілька разів намагався кинути самостійно, але безуспішно. Усвідомлюю, що так далі не можна, та сором і страх не дають зробити перший крок.Можливо, хтось із вас проходив через подібне? Порадьте, будь ласка, клініку у Львові, де можна отримати анонімну допомогу без осуду й розголосу. Дуже потребую підтримки та реальної поради.

SunsetChaserДата: Вторник, 16.09.2025, 16:32:23 | Сообщение # 2
Местный
Награды: 2
Статус: Offline
Antonio, Привіт! Розумію твій страх і відчуття сорому, я колись мала ті самі переживання. Хочу порадити Наркологічну клініку Олега Василенко у Львові - це місце, де допомагають не тільки фізично, а й морально, і роблять це абсолютно конфіденційно.У клініці гарантують повну анонімність лікування, від першого дзвінка до завершення курсу. Ніхто з родичів чи знайомих не дізнається про твоє звернення. Якщо є страх виходити з дому, можна замовити виїзд лікаря додому для первинного огляду чи детоксикації.Персонал дуже доброзичливий і підтримуючий — без жодного осуду. Тут справді створюють атмосферу, де пацієнт відчуває себе в безпеці та може спокійно розпочати лікування без тиску та зайвих питань.Ознайомитись детальніше можна на сайті львівського відділення: https://vacilenko.com/uk/lviv/

Не бійся зробити перший крок — у цій клініці знають, як допомогти подолати залежність і повернути спокій та впевненість у завтрашньому дні.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: