|
Хто вже придумав меню на Новий рік? Порадьте щось святкове.
|
|
| arsenminaev | Дата: Вторник, 25.11.2025, 04:36:14 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Вже кілька днів думаю над меню на Новий рік і ніяк не можу визначитись. Хочеться щось просте, але святкове, щоб виглядало яскраво на столі і всім смакувало. Не хочу повторювати торішні варіанти. Може, підкажете цікаві холодні закуски або гаряче. Буду рада будь яким перевіреним ідеям, бо часу лишається мало.
|
| |
|
|
| karguis | Дата: Среда, 26.11.2025, 02:28:39 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
| Мене завжди виручає запечене м’ясо з ароматними спеціями. Готую заздалегідь, а перед подачею просто прогріваю в духовці. До нього додаю легкий салат з цитрусами або гранатом, виходить дуже святково. Якщо треба щось швидке, роблю тарталетки з вершковим сиром і зеленню. На столі виглядають охайно, а гості розмітають миттєво.
|
| |
|
|
| yatofe | Дата: Четверг, 27.11.2025, 07:53:05 | Сообщение # 3 |
 Заглянул на огонек
| Цього року планую зробити рулет з індички з овочами всередині. Він виходить соковитий і добре тримає форму при нарізанні, тож на столі виглядає ефектно. На закуску додаю простий салат з маринованими печерицями, яйцем і трохи твердого сиру. Якщо любиш щось легше, можна зробити овочеві мінікебаби, вони готуються швидко і не потребують складних інгредієнтів. Комбінація таких страв добре закриває основні позиції меню.
|
| |
|
|
| ybyzy | Дата: Пятница, 28.11.2025, 01:48:10 | Сообщение # 4 |
 Заглянул на огонек
| Мені зручніше складати меню так, щоб частину страв можна було підготувати завчасно, а потім лише оформити. Наприклад, роблю основу для салатів окремо, а заправляю перед подачею, тоді вони залишаються свіжими. На гаряче часто обираю запечену птицю або рибу в фользі з овочами, бо ці варіанти не потребують постійної уваги під час приготування. Якщо потрібні структуровані ідеї без зайвих складнощів, у мене непогано працює метод списку, де є закуска, легка страва, щось ситне і десерт. Іноді шукаю натхнення в добірках, вони допомагають швидко визначитись зі смаком свята. Наприклад, на сайті Торчин є ідеї страв що можна приготувати на Новий рік https://www.torchyn.ua/recipes/novij-rik, там зручно підбирати варіанти під свій темп підготовки, щоб усе виглядало гармонійно і не перевантажувало стіл.
|
| |
|
|