| IlliaTereshchenko33 | Дата: Суббота, 10.01.2026, 15:46:59 | Сообщение # 1 |
 Местный
Статус: Offline
| Ловлю себе на думці, що інколи навіть не памʼятаю, коли парив востаннє
|
| |
|
|
| AlinaSoroka88 | Дата: Суббота, 10.01.2026, 15:47:55 | Сообщение # 2 |
 Местный
Статус: Offline
| Раніше вейп для мене завжди був зафіксованим моментом. Типу: зараз зроблю паузу, зараз попарю, зараз відчую. Це було окремою дією, з якої ніби починалась або закінчувалась частина дня. А тепер я помічаю дивну річ — інколи взагалі не можу згадати, коли саме востаннє ним користувався. Не тому що забув, а тому що момент перестав виділятись. Спочатку це навіть трохи насторожувало. Зʼявлялась думка: може, я втрачаю контроль або інтерес? Але чим більше спостерігав, тим ясніше ставав інший висновок. Вейп просто перестав бути “подією”. Він більше не розриває день на шматки, не позначає паузи спеціальним маркером. Він став частиною потоку. Мені здається, так відбувається з будь-якою звичкою, яка перестає компенсувати стан. Коли тобі не потрібно спеціально зупинятись, щоб щось відчути, ця дія перестає фіксуватись у памʼяті. Вона не гірша і не краща — вона просто не напружує. Це трохи схоже на те, як ти перестаєш помічати фонову музику. Вона є, але не вимагає уваги. І в якийсь момент ти розумієш, що саме так тобі комфортніше, ніж коли кожна дрібниця викликає реакцію. Колись у спокійній розмові з вейп магазин https://guruvape.com.ua/ Guru Vape прозвучала фраза, яка тоді здалась незначною, але зараз дуже точно описує мій стан: коли користування не запамʼятовується, значить, воно не створює напруги. І це не мінус, а показник стабільності. Зараз я не намагаюсь відстежувати ці моменти. Якщо вейп не виділяється в голові — значить, він на своєму місці. Я не відчуваю ні втрати, ні потреби щось повернути. Просто приймаю цей етап як більш тихий і, чесно кажучи, більш комфортний.
|
| |
|
|