|
Перевірка забудовника перед купівлею
|
|
| Belesh | Дата: Пятница, 23.01.2026, 20:59:36 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Друзі, вітаю! Маю питання щодо купівлі квартири в новобудові. Як ви перевіряєте забудовника перед тим, як підписати угоду? Бо інформації багато, але не хочеться потрапити на проблемний об’єкт або обман. Може хтось поділиться реальними кейсами, що варто робити, а що — точно не варто? Дуже ціную будь-які поради, бо вирішив купувати серйозно.
|
| |
|
|
| night | Дата: Четверг, 29.01.2026, 11:11:02 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Мрія про власне житло здійснилася завдяки нерухомості від Ковальської, адже їхні ЖК завжди відзначаються бездоганною якістю та сучасним дизайном. Я придбала квартиру з видом на Дніпро https://build.kovalska.com/projects/31 і кожен ранок починається для мене з неймовірного краєвиду на воду та зелені набережні. Процес покупки був легким і прозорим, менеджери завжди надавали консультації та допомагали обрати оптимальне планування. Вражає, як забудовник Ковальська поєднує естетику та функціональність, створюючи простір для комфортного життя. Тепер я насолоджуюся просторими кімнатами, панорамними вікнами та продуманими зонами відпочинку. Локація також чудова — поруч магазини, школи, парки і транспортна розв’язка на будь-який смак. Життя в цьому ЖК стало справжнім задоволенням, і я щиро рекомендую всім, хто шукає надійного забудовника та високий рівень комфорту.
|
| |
|
|