| night | Дата: Суббота, 07.03.2026, 12:49:22 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Маю невелике запитання до поціновувачів прикрас. Хочу придбати щось нове — думаю про браслет або каблучку. Але шукаю магазин, де прикраси не тільки якісні, а ще й виглядають стильно та сучасно. Бо інколи дивишся на вітрини — наче все красиво, але дуже схоже між собою. Цікаво, чи є в Україні ювелірні магазини, які роблять більш оригінальні речі? Можливо, хтось із вас вже знаходив такі місця і може поділитися досвідом.
|
| |
|
|
| Belesh | Дата: Вторник, 10.03.2026, 12:17:01 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Мене завжди приваблювали ювелірні прикраси, і я довго шукала магазин, де можна знайти і золото, і срібло одночасно. Нещодавно відкрила для себе київський ювелірний завод https://kuz.ua/ і тепер це моє улюблене місце для покупок. Тут настільки великий асортимент, що важко вибрати лише одну річ! Я придбала сережки та кулон, і якість просто вражає — метал блищить, камінці сяють, а виготовлення справді майстерне. Ціни дуже приємні, особливо для такого рівня виробів. Персонал у ювелірному магазині завжди привітний і готовий допомогти з вибором. Я раджу всім своїм подругам заходити саме сюди, бо задоволення від покупок гарантовано. Кожна прикраса робить мій образ завершеним, а шопінг тут перетворюється на справжнє свято.
|
| |
|
|