[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де знайти тротуарну плитку «Старе місто»
nightДата: Понедельник, 23.03.2026, 14:19:48 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Мене цікавить плитка серії «Старе місто», хочу трохи затишку у дворі створити. Шукала у великих мережах, але не зовсім зрозуміла, де є нормальний вибір і за адекватну ціну. Хтось вже купував цю плитку? Можливо, є спеціальні магазини чи склади, де реально подивитися та вибрати на власні очі? Буду вдячна за будь-які поради!

BeleshДата: Вторник, 24.03.2026, 15:02:42 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Ми з чоловіком вирішили облаштувати доріжки у саду і обрали тротуарну плитку старе місто https://avenu.ua/products?category=1&line=2  у Інтернет-магазині Avenue. Вражає, наскільки тут великий асортимент і різноманітність кольорів, що легко поєднувати з будь-яким ландшафтним дизайном. Плитка виготовлена з високоякісного матеріалу, дуже міцна і водночас стильна. Доставка пройшла без затримок, а упаковка захистила від пошкоджень. Ми відчули, що магазин дбає про кожного клієнта, і це дуже приємно. Використання сучасних технологій виробництва гарантує довговічність та естетичність продукції. Наш сад тепер виглядає по-справжньому красиво і доглянуто. Ми вже плануємо замовити плитку для тераси і всім рекомендуємо Avenue.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: