| ivanrozhkov986 | Дата: Среда, 25.03.2026, 22:26:06 | Сообщение # 1 |
 Элита форума
Статус: Offline
| Хочу поділитися своїм досвідом бо сам знаю наскільки складно знайти нормального постачальника коли працюєш з дитячими товарами і не хочеш ризикувати грошима. Я займаюся цим вже певний час і можу сказати що саме шапки часто створюють найбільше проблем бо тут важливо щоб товар виглядав добре і був приємний на дотик. У мене вже були ситуації коли доводилося довго розпродавати залишки через слабку якість і після цього я почав більш уважно підходити до вибору нових варіантів. Коли цього разу шукав постачальника, переглянув багато сайтів і випадково натрапив на shapki odezda. Спочатку не звернув особливої уваги але потім вирішив спробувати і зробити тестове замовлення щоб оцінити все на практиці. Після отримання можу сказати що товар виглядав акуратно, трикотаж м’який, шви рівні і без явних дефектів що вже є хорошим показником. Саме в цей момент мені потрібно було знайти Дитячі трикотажні шапки оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g96654043-detskie-trikotazhnye-shapki щоб оновити асортимент і не втратити клієнтів через слабкий товар, тому я перевіряв усе максимально уважно перед тим як виставити позиції на продаж. У результаті продажі пішли краще ніж раніше і це стало для мене головним підтвердженням що вибір був правильний. Також хочу відзначити що не було проблем зі зв’язком, відповіли швидко і без зайвих затримок що теж важливо коли працюєш сам
|
| |
|
|