| Belesh | Дата: Четверг, 23.04.2026, 16:03:16 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Добрий день! Підкажіть, будь ласка, де зараз можна купити нормальний корм для черепах? У мене водяна черепаха, і хочу підібрати їй щось більш збалансоване, бо раніше годував тим, що радили в зоомагазині, але не впевнений, що це найкращий варіант. Може хтось замовляє онлайн і вже має перевірені місця? Буду радий будь-яким порадам, бо хочеться, щоб тварина була активна і здорова.
|
| |
|
|
| night | Дата: Пятница, 24.04.2026, 17:30:52 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| У мене живе черепаха, і її харчування завжди було для мене окремим викликом, адже потрібно враховувати багато нюансів і баланс поживних речовин. Я довго шукала щось надійне і врешті-решт знайшла підхід через асортимент Suziria, який дійсно вражає різноманіттям. Особливо мені підійшов корм для черепах https://c.suziria.ua/ua/48-korm-sukhij-dlya-cherepakh-ta-reptilij який містить усе необхідне для її росту і гарного самопочуття. Черепаха стала більш активною і охочіше реагує на годування, що для мене є дуже хорошим знаком. Я ціную, що продукція проходить контроль якості і має зрозумілий склад без зайвих домішок. Suziria як дистриб’ютор дає впевненість у стабільності і доступності товарів. Тепер я спокійна за свого улюбленця і бачу, що правильне харчування справді змінює його стан на краще.
|
| |
|
|