| Belesh | Дата: Четверг, 23.04.2026, 16:10:19 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Привіт 🙂 Підкажіть, будь ласка, де зараз можна нормально купити іграшку для кота, щоб вона не розвалилась за два дні? Мій кіт дуже активний, і звичайні м’ячики чи мишки довго не витримують. Хочеться щось цікаве, щоб його реально займало, особливо коли я на роботі. Бачила багато варіантів в інтернеті, але складно зрозуміти, що варте уваги. Може хтось щось нещодавно брав і може порадити?
|
| |
|
|
| night | Дата: Пятница, 24.04.2026, 17:32:41 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Я власниця активного кота, який постійно потребує нових розваг, бо швидко втрачає інтерес до старих речей, тому я постійно шукаю щось цікаве, щоб його зайняти і зробити його день більш насиченим, і в результаті я знайшла чудове рішення, коли вирішила купити іграшку для кота https://homefood.ua/igrashki-dlya-kotiv/ яка виявилась дуже вдалою, адже кіт грається з нею годинами, бігає по квартирі і став значно активнішим, навіть перестав шкодити меблям, що для мене великий плюс, також помітила, що його настрій став кращим і він більше взаємодіє зі мною, тому така проста покупка реально покращила наше життя і зробила наш побут більш гармонійним
|
| |
|
|