[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Ортопед — що він реально робить у повсякденній практиці?
BeleshДата: Четверг, 23.04.2026, 16:46:41 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Питання від людини, яка ніколи серйозно не зверталась до такого лікаря. Це тільки про переломи і травми, чи він ще займається болями в спині, суглобами, поставою? Просто останнім часом часто ниє спина, і думаю, чи це вже до ортопеда, чи спочатку до сімейного. Хто був — підкажіть, як у вас це виглядало.

nightДата: Пятница, 24.04.2026, 17:42:21 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Коли в мене виникла потреба розібратись, ортопед що робить https://amby.com.ua/konsultaciia-xirurga-ortopeda-travmatologa я зайшла на сайт медичного центру AMBY у Дніпрі і знайшла там дуже корисні пояснення. Виявилось, що ортопед займається не тільки переломами, а й проблемами суглобів, спини та постави. Інформація подана настільки доступно, що навіть без медичної освіти все легко зрозуміти. Я також прочитала про профілактичні огляди і зрозуміла, що краще не чекати болю. Мені сподобався підхід центру до пояснення простих речей. Після цього я навіть почала уважніше ставитись до своєї постави. AMBY залишив у мене дуже позитивне враження.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: