[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Купити батат для посадки
BeleshДата: Четверг, 23.04.2026, 17:08:37 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт форум 🙂 Цікавить, де можна купити батат для посадки, щоб він нормально ріс у нашому кліматі. Я чоловік, люблю експериментувати на городі, але з бататом ще не мав справи. Бачив у різних агромаркетах, але не знаю, кому довіряти. Якщо хтось вже вирощував — підкажіть, будь ласка, де брали і як результат?

nightДата: Пятница, 24.04.2026, 20:08:50 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Я люблю експериментувати з незвичними культурами на городі, і цього року вирішила спробувати щось нове. В AGRO-MARKET мені порадили купити батат https://agro-market.net/ua/catalog/cat/batat_sladkii_kartofel/ і це було дуже вдале рішення. Саджанці прийшли здорові та швидко прижилися у відкритому ґрунті. Урожай вийшов смачний і корисний, а сам процес вирощування був досить простим. Мені сподобалося, що магазин пропонує не лише насіння, а й детальні інструкції. Це допомагає навіть новачкам отримати хороший результат без зайвих проблем. Я точно планую розширювати свої посадки і замовляти тут ще більше культур.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: