[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хтось знає хороший басейн у Львові для регулярного плавання?
страусДата: Четверг, 14.05.2026, 16:03:31 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Хтось знає хороший басейн у Львові для регулярного плавання? Думаю купити абонемент, але не хочу помилитись із вибором, бо вже мав досвід, коли на фото все виглядало красиво, а в реальності половина шафок поламана і людей більше, ніж води у басейні. Хотілось би знайти місце зі спокійною атмосферою та нормальними умовами для вечірніх занять.

гульчитайДата: Пятница, 15.05.2026, 10:10:37 | Сообщение # 2
Элита КЭМТа
Награды: 0
Статус: Offline
Кілька місяців тому теж шукав щось адекватне для себе, бо після роботи хотілось не нервуватись, а нормально відпочити й поплавати. Об’їхав кілька популярних місць, але десь було занадто гамірно, десь вода прохолодна, а десь сервіс залишав дивне враження. У підсумку зупинився на кінноспортивному комплексі Equicor. Коли почав порівнювати басейни ціни львів , а також по комфорту й загальній атмосфері, то зрозумів, що не всюди однаковий підхід до людей. Там мені сподобалось, що все організовано без поспіху й зайвої метушні. У роздягальнях чисто, біля басейну немає постійного шуму, а персонал нормально відповідає на питання, без байдужості. Для мене ще важливим став той момент, що після плавання можна спокійно перепочити, а не одразу вибігати через натовп у коридорах.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: