[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
DTF принтер для цеху
MillerMДата: Четверг, 30.07.2026, 00:49:54 | Сообщение # 1
Элита КЭМТа
Награды: 0
Статус: Offline
Є у мене невеличкий швейний цех і давно вже думаю запустити DTF друк на тканині щоб розширити асортимент послуг, чув що є спеціальні принтери для цього але взагалі не розуміюся де їх купити в Україні, чи є там нормальна підтримка після покупки і чи допомагають з налаштуванням, бо самому розбиратися в цьому з нуля це взагалі окрема пісня, підкажіть хто вже стикався з таким?

LexZubДата: Четверг, 30.07.2026, 02:12:48 | Сообщение # 2
Элита КЭМТа
Награды: 0
Статус: Offline
О це якраз моя тема і добре розумію про що ти говориш. Я купував DTF принтер Compact Prestige 33 у Pro Compact і скажу що не пожалкував жодного разу. Для невеличкого цеху це реально хороший варіант, тягне 12 метрів погонних за годину, якість друку відмінна, яскраво і чітко навіть на дрібних деталях. Вони там допомагають з навчанням персоналу і запускають обладнання власноруч, менеджери завжди на зв'язку якщо щось незрозуміло. Я от спочатку теж переживав що не розберуся, але все виявилося набагато простіше ніж здавалося. Глянь на https://pro.com.ua/ , там у Pro Compact і витратні матеріали є, чорнила, плівки, все що треба для роботи, не треба шукати окремо по різних місцях. Для розширення твого цеху це саме те. Успіхів із запуском, справа того варта.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: