[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Установить рекуператор
ShanHayДата: Вторник, 24.12.2019, 15:14:41 | Сообщение # 1
Элита форума
Награды: 0
Статус: Offline
Подскажите к кому в Киеве можно обратиться чтобы установили рекуператор?

TrukuTnykДата: Вторник, 24.12.2019, 15:27:29 | Сообщение # 2
Элита сайта
Цитата ShanHay ()
Подскажите к кому в Киеве можно обратиться чтобы установили рекуператор?

Вот вам контакты ребят из компании Прана https://prana.com.ua/montazh-rekuperatorov-prana они вам помогут подобрать, установить, а если что-то случится то и отремонтируют. Вы уже подобрали какой хотите? Просто в этом магазине если покупаешь то идет скидка на установку. Ну вы все сами увидите.

nightДата: Четверг, 24.04.2025, 09:36:24 | Сообщение # 3
VIP ЭЛИТА
Хтось уже ставив у себе рекуператор? Думаю над тим, щоб встановити вдома — кажуть, це реально покращує мікроклімат і зменшує витрати на опалення. Може, порадите, де краще його замовити, щоб і ціна була помірна, і якість не підвела?

fullishДата: Четверг, 24.04.2025, 09:37:48 | Сообщение # 4
VIP ЭЛИТА
Розпочав модернізацію свого приватного будинку з утеплення фасаду, але згодом зрозумів, що герметичність спричинила проблему з вентиляцією. В будинку почала накопичуватись волога, з’явився неприємний запах у деяких кімнатах. Тоді я почав шукати ефективне рішення і натрапив на рекуператор Vento Expert https://vento.expert/ ознайомився з характеристиками: тиха робота, збереження тепла, фільтрація повітря — все те, що потрібно для комфортного мікроклімату. Замовлення пройшло швидко, доставка була оперативною, а встановлення взагалі не викликало труднощів. Тепер я не лише дихаю свіжим повітрям у своєму будинку, але й економлю на опаленні, адже тепловтрати суттєво зменшились. Рекуператор працює практично безшумно, тому комфорт не порушується ні вдень, ні вночі. Це одне з найкращих рішень для тих, хто дбає про енергоефективність та якість життя.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: